суббота, 9 февраля 2013 г.

= славськ відпочинок

Якщо Ви мрте потрапити в карпатську казку, тод "Карпатський затишок" саме те, що Вам потрбно. База вдпочинку "Рожанка" розташована на мальовничому схил гори Рожанка, на берез рчки Опр, в 130км вд Львова, поруч з мстом Славське - вдомим грськолижним курортом.

У будь-яку пору року "Славський" запропону Вам подихати грським карпатським повтрям, вдвдати смачних нацональних страв, весело провести вдпустку, а також, при бажанн, оздоровитись та змцнити сво здоров'я в чудовому SPA-центр, який   родзинкою пансонату. База вдпочинку "Карпатський затишок" запрошу Вас у казкову крану з затишними альтанками, альпйськими грками та рзнокольоровими лхтариками.

Готельний комплекс вишукано подну в соб незайману грську природу та вс блага цивлзац. З вкна свого номеру Ви побачите дзвнку грську рчку  гори, вкрит чарвною вчнозеленою смерекою. У пансонат Славський можна не лише гарно вдпочити, а й оздоровитися.

У готел "Бюргер-Тростян" Вас примно здиву поднання карпатського стилю з хорошим рвнем обслуговування. Готель "Натал" розташувався в долин рчок Опр та Славка, бля Бескидського водоспаду (орнтовно 40км), в грському мстечку Славське.

Головною «родзинкою» комплексу  спа-центр, в якому  закритий басейн з гдромасажем (10м*4м*1,3 м), дитячий басейн джакуз (3м в даметр), масажний кабнет, сауна, лазня на дровах. Готель "Бюргер-Тростян" знаходиться в мальовничому селищ Славське у Льввськй област, недалеко вд вдомого пдйомника Тростян.

Комплекс складаться з готелю на 13 номерв (напвлюкси та люкси), як одночасно можуть прийняти до 50 осб, а також з трьох котеджв, розрахованих на 8-10 мсць. Сучасний готельний комплекс «Адмрал-Спа» неподалк вд грськолижних пдйомникв «Крокус» та «Високий Верх».

У двох корпусах, виконаних в карпатському стил, Вам запропонують затишн одномсн та двомсн номери (15 стандартв, 10 пвлюксв та 6 номерв категор люкс). Готельно-вдпочинковий комплекс Ллана розташувався серед мальовничих лсв та Карпатських гр, недалеко вд рчки (близько 200 метрв), на в'зд в селище Славськ (1,5 км вд центру). Територя навколо готелю зачару Вас своми кравидами та чистим грським повтрям.

Вже за воротами "Веж Ведмежо" Ви потрапляте в середньовчну казку. В оточенн древнх карпатських смерек стоть замок, в якому Ви зможете себе вдчути справжнм королем або королевою. Готельний комплекс "Перлина Карпат" розташований в прекрасному грському мстечку Славське. Оригiнальний стиль будiвель готелю нагаду архiтектуру Галичини початку ХХ ст.

Тим, хто полюбля мандрувати пшки, можна запропонувати цкав маршрути до Писано криниц, на гору Тростян, до пам ятника Захару Беркуту (с. Тухля), мальовничими берегами рчки Опр та прекрасними вчнозеленими лсами, що урзномантнить вдпочинок в Карпатах.Славське: Готел  бази вдпочинку Готельний комплекс "Вежа Ведмежа" розташувався в урочищ Цоцора, в сел Волосянка Льввсько област.

До послуг вдпочиваючих: ресторани, кафе, бари, де можна смачно пости.

Досить розвинутою  мережа готелв, приватних садиб, туристичних баз та туристичних притулкв з широким дапазон цн, як задовольнять кожного, хто прихав на вдпочинок в Карпати.

Розвиток лещатарства в регон розпочався в першй половин Х¶Х-го столття, коли збудували перш витяги. В 70-80 роках ХХ столття Славське ста Меккою для лижникв Украни та кран-сусдв.

Ункальне розмщення курорту створю мкроклмат, завдяки якому снговий покрив на грських схилах збергаться до початку травня.

Славське - найбльший грськолижний курорт Укранських Карпат, розташований на вдстан 120 км вд Львова, мж хребтами Бескидв та Горган.

Славське: вдпочинок в Славському Славське - селище мського типу, яке знаходиться на територ Сколвського району, Льввсько област. Географчне положення - долина рчки Опр, помж хребтв Бескидв та Горганв.

                 

Безкоштовна служба бронювання:

Славське - вдпочинок в Славському

       

Славське - Вдпочинок в Славському | Вдпочинок в Карпатах - Славське

Комментариев нет:

Отправить комментарий